ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για … πλάκα στους «16»!

Εκπληκτική η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού ταπείνωσε την Λογκρόνιο με 3-0 στο «Μελίνα Μερκούρη»και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του Challenge Cup.

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η ομάδα βόλεί γυναικών του Ολυμπιακού τον επαναληπτικό κόντρα στην Λογκρόνιο, την οποία υπέταξε άνετα στο κλειστό του Ρέντη με 3-0 (25-18, 25-12, 25-17)  και προκρίθηκε πανάξια στους «16» τπου Challenge Cup με δύο νίκες.

Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς επέβαλαν πλήρως τον δαιμονιώδη τους ρυθμό και σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν επέτρεψαν στις αντιπάλους τους να πιστέψουν σε κάτι θετικό, γνωρίζοντας την αποθέωση από 1.000 και πλέον οπαδούς τους, οι οποίοι ζητούσαν επιτακτικά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου!

Με τις Χιπε, Νιέμερ , Γιώτα και Λαμπρούση να οδηγούν στο σκοράρισμα, οι«ερυθρόλευκες » ανέλαβαν τα ηνία από το πρώτο κιόλας σετ, βάζοντας στην …εξίσωση και τον κόσμο, που έδινε ρυθμό!

Με μπλοκ – άουτ επίθεση της Γιώτα ο Ολυμπιακός πήγε στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ προηγούμενος με 16-13 για να ακολουθήσουν σημαντικοί πόντοι από Λαμπρούση, Πολ, Νιέμερ και Χίπε. Το πρώτο σετ κατακτήθηκε για τον Ολυμπιακό με 25-18 χάρη σε πόντο της Λαμπρούση

Εντυπωσιακός στο δεύτεορ σετ

Επίδειξη ισχύος πραγματοποίησε στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έβγαλαν ορισμένες εκπληκτικές άμυνες και με «όπλα» το πολύ πιεστικό τους σερβίς, αλλά και το αποδοτικό μπλοκ δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις Ισπανίδες.

Με τις Νιέμερ, Πολ και Χίπε να παίρνουν σημαντικούς πόντους, ο Ολυμπιακός ποηγήθηκε 16-9
Για να ακολουθήσουν δύο διαδοχικά μπλοκ απότην Χίπε για το 18-9. Κάπου εκεί τελείωσε η .. παράσταση, με τον Θρύλο να κατακτά πανεύκολα το δεύτερο σετ με το εκκωφαντικό 25-12, χάρη σε μονό μπλοκ της Χίπε!

Συγκέντρωση και ρυθμός έφεραν το 3-0 και την πρόκριση

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, οι «ερυθρόλευκες» διατήρθησαν το ρυθμό τους σε υψηλά επίπεδα
Οι πόντοι των Χίπε Νιέμερ και γιώτα έφεραν τον Θρύλο προηγούμενο με 8-4 στο πρώτο τενχικό τάιμ άουτ.

Οι Ισπανίδες αντέδρασαν για λίγο μείωσαν σε 11-10 με άσο της Γκρίζμπαχ, ισοφάρισαν λίγο αργότερα σε 13-13, αλλά μέχρι εκεί.
Ο Ολυμπιακός με όπλοτιςπολύπερισσότερες επιθετικές του επιλογέ προηγήθηκε με 16-14 στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και είχε την ψυχολογία με το μέρος του
Επίθεση της Νιέρε έγραψε το 21-17, για να ακολουθήσιε άσσος από την Γιώτα για το 22-17 .
Η πρόκριση σφραγίστηκε από την Λαμπρούση για το 25-17

Τα σετ: 25-18, 25-12, 25-17.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button