ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για νέο σόου στα Τρίκαλα

Με διάθεση να διευρύνει το νικηφόρο σερί των τελευταίων του αγώνων, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη θεσσαλική ομάδα για την 16η αγωνιστική της Basket League (18:00, ΕΡΤ-1).

Με την ψυχολογία στα ύψη από τον εκτός έδρας θρίαμβό του επί της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις αντιμετωπίζοντας στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα για την 16η ανωνιστική της Basket League (18:00, ΕΡΤ-1).

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα την αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα, έχοντας ως βασική επιδίωξη να διατηρήσει τον ρυθμό του σε υψηλά επίπεδα και παράλληλα να κάνει το καλύτερο δυνατό «ζέσταμα», ενόψει του προσεχούς τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τις ανάγκες της αποψινής αναμέτρησης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή 13 παίκτες , αφού ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποιόν θα αφήσει εκτός τελικής 12άδας, ώστε να του προσφέρει ανάσες.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες, πλην των μόνιμα απόντων Δημήτρη Αγραβάνη και Κιμ Τίλι αισθάνονται απολύτως καλά. Με τον κόουτς να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για την τελική 12άδα

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button