ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιαννακόπουλος vs Γκόντα και Ολυμπιακού

Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαίνουν στο Ελληνικό μπάσκετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να καταφέρεται εναντίον του διαιτητή Γκόντα και του Ολυμπιακού.

Ολα ξεκίνησαν από ένα ποστάρισμα του Ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ,που θέλησε, με τον δικό του τρόπο να παρέμβει στη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ των διαιτητών της Ευρωλίγκα και της ΕΟΚ, και πραγματικά άγνωστο για ποιο λόγο εμπλέκει στο θέμα τον Ολυμπιακό.

«Μετά τις συνεχείς σφαλιάρες ο Ολυμπιακός προσπαθεί να επαναφέρει από την πίσω πόρτα τον MVP των σκοτεινών 2014-15 και 2015-16 και μην ζητάς παρέμβαση εισαγγελέα Σπύρο… στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

Με τον διαιτητή από την πλευρά του να απαντάει επίσης στα social media γράφοντας «Επιτέλους. Εμφανίστηκε ο υπεύθυνος. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια»!

Με λίγα λόγια, ο Γιαννακόπουλος ,με τον δικό του τρόπο, παρεμβαίνει  σε ένα θέμα που έχει να κάνει με διαιτητές  καθαρά και εμείς απλά κάνουμε τα εξής ερωτήματα.. Ποιός ο λόγος της παρέμβασης του; Εχει λόγο ο ιδιοκτήτητης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ποιοί θα είναι ρέφερι στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο MVP των Πρωταθλημάτων του Ολυμπιακού ,κατά τον κο Γιαννακόπουλο είναι ο υπεύθυνος των χαμένων πρωταθλημάτων της ομάδας τουl Προφανώς ο ίδιος θα είναι ικανοποιημένος μιας και στο πρόσφατο ματς  στο ΣΕΦ δεν δόθηκε φάουλ που και ο ίδιος θα έδινε του Σίνγκλετον στον Μακ Λιν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button