Καλώς ήρθατε στο site μας

ΓΕΜΑΤΟ ΣΕΦ με ΤΣΣΚΑ!!!!

sefΠίκρα-στεναχώρια-απογοήτευση.Ναι. Και εγώ δεν γουστάρω να βλέπω τον Ολυμπιακό να χάνει από την Χίμκι  με 32 πόντους σε ένα ματς -τελικό.Αλλά αυτή τη μαλακισμένη λογική  του να  τα διαλύουμε όλα εξαιτίας κακού αποτελέσματος δεν την  σηκώνει το DNA μου.

 

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

 

Τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός του μπάσκετ έχει καταρρίψει  τη λογική ,σήκωσε ευρωπαϊκά, έβγαλε καρδιά και ψυχή.Ακόμα και πολλοί που δεν υποστηρίζουν αυτό τον σύλλογο  του  έβγαλαν το καπέλο.

Η φετινή ομάδα, στην Ευρωλίγκα  που διανύουμε μου θύμισε ταινίες δράσης που ο Πρωταγωνιστής δέχεται πυροβολισμούς  στο κορμί αλλά δεν πέφτει με τίποτα. Μία ο Γιάνγκ, κάποια στιγμή Μάντζαρης και Χάκετ, μετά Λοτζέσκι εν συνεχεία Μιλουτίνοφ,ενώ ο Πρίντεζης, που έχει κουβαλήσει ουκ ολίγους τραυματισμούς, έπαιξε με πελματιαία απονεύρωση.

Με τόσες σφαίρες πως να μη «λυγίσει» ο Πρωταγωνιστής; H λογική λέει ότι η ομάδα θα αποκλειστεί από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα ,αλλά ότι και να συμβεί το ταμείο πρέπει να γίνει στο τέλος γιατί  πλέον ο μόνος στόχος είναι το Πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, όμως στο τελευταίο ραντεβού με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, ο κόσμος θα πρέπει να δώσει το παρών σαν να «παίζεται» σε αυτό το ματς η πρόκριση. Με αφορισμούς -λόγια και κρίσεις ανάλογα με το πως συμφέρει τον καθένα δεν κάνουμε τίποτα παρά  δίνουμε πάτημα στους …απέναντι για καζούρα…Αλλωστε το χουμε πει .Είναι διαφορετικό να είσαι Ολυμπιακός!

About The Author

Related posts

Απάντηση