Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βρίσκει τη δική του «κολώνα»!

Τις εκπληκτικές εμφανίσεις του συνεχίζει και φέτος ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελώντας το σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό κάτω από τα δύο καλάθια.

Με το πόδι πατημένο στο…  γκάζι έχει ξεκινήσει και φέτος ο Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Ο 23χρονος διεθνής Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού συνεχίζει από το σημείο, όπου είχε ολοκληρώσει την περυσινή σεζόν, δείχνοντας με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ότι και την νέα απαιτητική χρονιά θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς κάτω από τις δύο ρακέτες.

Ο «Μίλου» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στον ημιτελικό του διεθνούς τουρνουά του Ηρακλείου, πραγματοποίησε μία πολύ μεστή εμφάνιση, όπως αποδεικνύουν οι 16 πόντοι που πέτυχε, αλλά και τα οκτώ ριμπάουντ, που «κατέβασε», αναγκάζοντας τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους στενούς του συνεργάτες να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση!

Δεν ήταν λίγες οι φορές που συνεργάστηκε ιδανικά με τους Σπανούλη, Ρόμπερτς, αλλά και Μάντζαρη, αφήνοντας με αυτοκρατορικό τρόπο την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

Τη ίδια στιγμή, στην άμυνα υπήρξε φόβητρο για τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα «σκεπάζοντας» το καλάθι και αυτός ήταν ένας από τους λόγους, σύμφωνα με τους οποίους η ομάδα του Βελιγραδίου είχε απογοητευτικό ποσοστό ευστοχίας στα σουτ δύο πόντων για μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης.

Επίσης, έχει βελτιώσει αισθητά την ταχύτητά του και τείνει να γίνει ολοκληρωμένος σέντερ.  Την ίδια στιγμή μπορεί να τιμωρήσει και οποιαδήποτε αλλαγή στην άμυνα. Κλειδώνει οποιονδήποτε αμυντικό, έχει και την επαφή με το καλάθι για να σκοράρει με πολλούς τρόπους.

Ο Ολυμπιακός, γενικότερα, ποντάρει πολλά φέτος στην εμβληματική φυσιογνωμία του Νίκολα Μιλουτίνοφ, όπως φυσικά και στην όσο το δυνατόν συντομότερη προσαρμογή τνω νεοπαοκτηθέντων παικτών του, δεοδμένου ότι μπαίνουμε στην κρίσιμη τελική ευθεία, ενόψει της έναρξης των αυξημένων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button