Καλώς ήρθατε στο site μας

Βράβευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη η ΠΕΦΟ!

12751920_10153482264939001_1666685117_o

Τον πρόεδρο και διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός τίμησε η ΠΕΦΟ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Σινεάκ».

Μία πολύ όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε το πρω<ί τοθυ Σαββάτου στο Δημοτικό κινηματοθέατρο «Σινεάκ» στον Πειραιά, υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκδήλωση μνήμης για την 25η Μαρτίου 1821.

Η όμορφη τελετή, η οποία διεξήχθη από την ΠΕΦΟ, η οποία μέσω του προέδρου της κ. Κωνσταντίνου Μπαρμπή, βράβευσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών», λόγω κάποιων υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, υπεύθυνος για την εμπορική διεύθυνση, την εταιρική επικοινωνία και εταιρική κοινωνική ευθύνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η τιμητική διάκριση είχε σκοπό να τονίσει την προσφορά του Ολυμπιακού στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες (και όχι μόνο), που ανά τακτά χρονικά διαστήματα δέχονται τις δωρεές της ομάδας, η οποία έχει σταθεί στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη και προπάντων στα παιδιά.

Η εκδήλωση άρχισε με τη βράβευση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεχίστηκε με τη διάλεξη του Στρατηγού ε.α. Μιχαήλ Πραβή και απαγγελία ποιήματος από τη Μαέστρο-ηθοποιό, κ. Μαρία Τζανουκάκη.

Συνεχίστηκε με τη διάλεξη του κ. Μπαρμπή με θέμα την 25η Μαρτίου 1821, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως συμμετείχε με Βυζαντινούς Ύμνους η χορωδία της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων, υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου, κ. Μαρίας Τζανουκάκη.

About The Author

Related posts

Απάντηση