ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βοηθός του Βλάχου ο Δελακάς

Τι και αποφάσισε να κρεμάσει μόλις πριν από 24 ώρες το σκουφάκι του ο Βαγγέλης Δελακάς φαίνεται ότι βρήκε αμέσως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός δεν θα είναι μακριά από την αγαπημένη του ομάδα τον Ολυμπιακό.

Όπως μαθαίνουμε είναι ο επικρατέστερος για να  βρεθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και μαζί με τον Θοδωρή Βλάχο θα καθοδηγούν τους πρωταθλητές Ευρώπης προς την κατάκτηση ακόμα μιας κορυφής.

Άλλωστε ποιος θα άλλος θα ήταν ιδανικός για μια τέτοια θέση κλειδί, εκτός από τον Βαγγέλη Δελακά την ήρεμη δύναμη και  τον απόλυτο αρχηγό της ομάδας, αυτόν που έχει συνδέσει το όνομα του με τρις γενιές και που ξέρει απέξω και ανακατωτά τα αποδυτήρια και το τι επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του redaroume οι δυο πλευρές μπορεί να βρίσκονται ακόμα συζητήσεις αλλά η επιθυμία του Δελακά να μην φύγει από τους ερυθρόλευκους είναι τόσο μεγάλη που πολύ σύντομα αναμένεται να τον δούμε με την φόρμα από τον πάγκο να δίνει οδηγίες στους «μικρούς» της ερυθρόλευκης παρέας

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button