Καλώς ήρθατε στο site μας

«Βγάλαμε θετικά συμπεράσματα»

Στο γεγονός ότι βγήκαν πολύ θετικά συμπεράσματα από την κατάκτηση του «2nd Olympiacos Tournament» στάθηκε τόσο η προπονητρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών, Ελένη Καπογιάννη, όσο και η Εβίνα Σταμάτη, Ιβόν Άντερσον και Αφροδίτη Κοσμά μετά την ολοκλήρωσή του που βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ: «Μόνο θετικά τα συμπεράσματα»

Ελένη Καπογιάννη: «Τα συμπεράσματα είναι μόνο θετικά για την ομάδα μας. Σήμερα παίξαμε με μια ομάδα πολύ νεανική και πάρα πολύ γρήγορη. Μας έκανε πάρα πολύ καλό αυτό για να δούμε που πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια σημεία στην άμυνα μας. Να δουλέψουμε στην επίθεση απέναντι σε άμυνα που αλλάζει συνέχεια που εμείς δεν έχουμε φτάσει ακόμα την ύλη μας εκεί. Παρόλα αυτά η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, είναι εδώ, αντιδράσει με η χωρίς σκάουτινγκ, με ή χωρίς προετοιμασία προπόνησης συγκεκριμένη αντιδράει και αυτί είναι πάρα πολύ θετικό. Έχουμε ένα ροτέτιον που ανταποκρίνεται τέλεια. Βρίσκουμε τώρα το ροτέιτιον που μας ταιριάζει. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο για την εποχή και προχωράμε. Βγάλαμε ενέργεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό και εμείς φροντίζουμε να κρατάμε τις αθλήτριες μας φρέσκιες και οι αθλήτριες είναι αθλήτριες και ανταποκρίνονται καλά».

ΕΒΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ: «Είδαμε πράγματα που θέλαμε»

Εβίνα Σταμάτη: «Νομίζω ότι αυτές τις τρεις μέρες ήταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή θεωρητικά. Μπορεί οι ομάδες να ήταν χαμηλότερης δυναμικότητας αλλά είδαμε πράγματα που θέλαμε να δούμε.Θέλαμε να δούμε αυτά που δουλεύουμε όλες αυτές τις μέρες όλες μαζί. Βγάλαμε ενέργεια και ανταποκριθήκαμε καλά. Θέλουμε τη βδομάδα που έρχεται να δουλέψουμε αυτά τα πράγματα και στο τουρνουά της Ιταλίας που ακολουθεί να είμαστε ακόμα καλύτερες».

ΙΒΟΝ ΑΝΤΕΡΣΟΝ: «Παίξαμε σε διαφορετικό τέμπο»

Ιβόν Άντσερσον: «Ήταν πολύ καλό που επιστρέψαμε και παίξαμε και αυτά τα παιχνίδια μιας και ακόμα προσπαθούμε να γνωριστούμε η μια με την άλλη μέσα στο παρκέ. Ο σημερινός μας αντίπαλος ήταν πιο νεανική ομάδα από εμάς, και θα μας έκανε να παίξουμε πολύ πιο γρήγορα από ότι κάνουμε συνήθως. Πιστεύω οτι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξουμε σε ένα διαφορετικό τέμπο, και να αρχίζουμε να συνηθίζουμε για την συνέχεια της σεζόν».

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΟΣΜΑ:  «Βγάλαμε τα πρώτα συμπεράσματα»

Aφροδίτη Κοσμά: «Βγάλαμε τα πρώτα συμπεράσματα, σίγουρα το ζητούμενο ήταν να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα αυτά που έχουμε δουλέψει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, τώρα από εκεί και πέρα ήρθε και η πρώτη θέση καλό είναι αυτό για την ομάδα, μαθαίνει να κερδίζει. Πιστεύω οτι έχουν μπει οι βάσεις και έχουμε πολλά περιθώρια βέβαια ακόμα, αλλά νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά, έχουμε τώρα και το τουρνουά στην Ιταλία να πάμε ακόμα καλύτερα, να βελτιωθούμε κιόλας και από τα μικρά λάθη που κάναμε σε αυτά τα τρία φιλικά και συνεχίζουμε».

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *