ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτές οι συμπτώσεις είναι που… τρελαίνουν!

Έγινε λοιπόν η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ. Και έφερε την πρώτη αγωνιστική τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με τον Παναθηναϊκό. Κι αρχίσανε όλοι “πρεμιέρα με ντέρμπι” και ιστορίες και τις γνωστές…. φιλολογίιες – αναλύσεις για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν που κανείς δεν θα είναι έτοιμος κλπ κλπ.

Στα ψιλά γράμματα να περάσουμε ακόμη μία φορά το ότι πρόκειται για αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, όπου ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του!

Και καλά, έχουμε την καλή πίστη να δεχθούμε ότι από τις 13 ομάδες που υπάρχουν έτυχε να είναι η μία αυτή ο Παναθηναϊκός. Αλλά όταν ένα γεγονός επαναλαμβάνεται, τότε πια παύει να είναι και σύμπτωση. Το πράμα αυτό έχει γίνει επανειλλημένα και όντως στην πλειονότητα τους ήταν στην έδρα του Ολυμπιακού και τουλάχιστον στις αγωνιστικές που θα υπήρχαν κεκλεισμένων των θυρών αγώνες.

Όσο και να θέλει κανείς να το πιστέψει ότι έγινε τυχαία το σκηνικό, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας μετά τα όσα έχουν συμβεί κατά του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Μετά την ατιμωρησία – τέτοια ασυλία ούτε στο σουρβάιβορ – για πράξεις που ντροπιάζουν το ελληνικό μπάσκετ, που υποβιβάζουν τον αντίπαλο και που το δίχως άλλο χαρακτηρίζονται το λιγότερο “χουλιγκανίστικες’. Αλλά εκεί τα έχουμε ξαναπεί. Δεν πειράζει.

Άντε να πιστέψει κανείς τώρα ότι όλα αυτά εδώ και ένα σκασμό χρόνια γίνονται τυχαία. Κι άντε να ξαναπιστέψει κανείς ότι ξανάγινε τυχάια και φέτος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button