Καλώς ήρθατε στο site μας

«Ασπίδα για το γήπεδο και τον Ολυμπιακό»

1159755.jpg

To ματς με τον Παναθηναϊκό κρύβει κινδύνους και δυστυχώς όχι μόνο αγωνιστικούς. Ο κόσμος που θα βρεθεί στο «Καραισκάκη» οφείλει να είναι κόσμιος ,να μην  απαντήσει σε προκλήσεις και να είναι σε εγρήγορση, υπογραμμίζοντας πως βάσει πληροφοριών,άτομα εκτός της «ερυθρόλευκης» οικογένειας,  έχουν προσφέρει σε άλλους, χρηματικά ποσά για να δράσουν κακόβουλα εις βάρος του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του αγώνα της Κυριακής 13.3.2016, μεταξύ της ομάδας μας και του Παναθηναϊκού, γνωστοποιεί στους φιλάθλους μας ότι υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως άτομα εκτός της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, προσέφεραν χρηματικά ποσά, σε άτομα που σχεδιάζουν να ενεργήσουν κακόβουλα εις βάρος της ομάδας μας, με ρίψεις αντικειμένων ή φωτοβολίδων ευθείας βολής, ώστε να προκαλέσουν συνθήκες διακοπής του αγώνα.

Προκειμένου να αποτραπούν τέτοιου είδους ενέργειες, απευθυνθήκαμε σε όλες τις αρμόδιες αρχές, αλλά και διακηρύξαμε την θέλησή μας να συνεργαστούμε μαζί τους για την εφαρμογή κάθε μέτρου, που θα διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Για να το επιτύχουμε, καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν, με την συμπεριφορά τους, την ομάδα μας, αποτρέποντας οποιονδήποτε θα επιχειρήσει να την βλάψει με τις πιο πάνω ενέργειες. Πρέπει όλοι να έχουν τα μάτια τους και στον διπλανό τους και να είναι σε εγρήγορση.

Όλοι μαζί σα γροθιά και κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά, την Κυριακή το απόγευμα, πρέπει να είμαστε ΑΣΠΙΔΑ για το γήπεδο μας και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας».

About The Author

Related posts

Απάντηση