Καλώς ήρθατε στο site μας

«Ανυπομονώ να παίξω!»

12804424_10208683866755629_841636732_n

Την στιγμή που θα μπει στο παρκέ να ενισχύσει για ορώτη φορά τον Ολυμπιακό περιμένει πώς και πώς ο Χαμίκ Ουόρικ.

Την ανυπομονησία του να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια, που θα κάνει για εκπλήρωση των υψηλών του στόχων εξέφρασε ο Χακίμ Ουόρικ. Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός σ΄τνερ του Θρύλου, ο οποίςο στην αυριανή αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα αναμένετια να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την λαχτάρα να του να ζήσει από κοντά την εκπληκτική ατμόσφαιρα του ΣΕΦ

«Νιώθω καλά. Είμαι μερικές ημέρες στην ομάδα και σίγουρα θα χρειαστώ κάποιο χρόνο για να μπω στο κλίμα της ομάδας. Νομίζω όμως ότι θα είμαι έτοιμος».

Για το ποσοστό ετοιμότητας στο οποίο βρίσκεται υποστήριξε ότι «Είμαι αρκετά καλά αλλά δεν μπορώ να σου πω πόσο τοις εκατό έτοιμος είμαι. Το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση. Προέρχομαι από μία σεζόν στην Αυστραλία, ξεκουράστηκα κάποιες ημέρες. Εχω να αγωνιστώ σε επίσημο ματς περίπου δύο εβδομάδες, θεωρώ όμως ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και θα τα πάω καλά» για να σχολιάσει αναφορικά με την Λαμποράλ πως «Ξέρω ότι μπορώ να τρέξουν καλά, να σουτάρουν από την περιφέρεια και γενικότερα να σκοράρουν πόντους που χρειάζεται η ομάδα τους. Η δουλειά μας λοιπόν είναι να τους σταματήσουμε και να μην τους αφήσουμε να το κάνουν αυτό».

Τέλος αναφορικά με το τι θα δει στο ΣΕΦ και τι να περιμένει σχολίασε «Έχω ακούσει για την ατμόσφαιρα για εδώ, πριν ακόμα έρθω, με τον κόσμο που μίλησα, ότι είναι φοβερή. Μου αρέσει να παίζω σε τέτοιες ατμόσφαιρες και περιμένω πως και πώς να το ζήσω αυτό!»

About The Author

Related posts

Απάντηση