ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγραβάνη-Ψυχάρα-Ολυμπιακάρα

Eίμαι σε διακοπές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και εκτός πραγματικότητας, ούτε ότι δεν ενημερωνόμαστε. Διάβασα τις δηλώσεις του Αγραβάνη για τον Ιωάννη  που πήγε στην ομάδα της καρδιάς του, στο σήμα με την Αλογοτροφή, αυτούς που του έκλεψαν κάποια  πρωταθλήματα, και κάτι ευαίσθητα παιδάκια άρχισαν να κράζουν τον Δημήτρη. Γράφει ο Redistas.

Ρε  ΄Ευαίσθητοι”  που πάτε να μας το παίξετε  και αντικειμενικοί, αλλά μαζί σας γελάει ο κόσμος αφήστε τον Αγραβάνη στην ησυχία του γιατί πολύ απλά ίσως ξέρει περισσότερα από εσάς . Είχε ανάγκη  να βγεί και να κράξει ένα παίκτη που θα είναι σύντομα και στην Εθνική  μαζί ; Αλλά είπαμε..Μην πειράξουμε και μην αναφερθούμε σε παίκτες του παο. Κάνει τζίζ.. Συνέλθετε και μην ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ !!Φτάσατε να αποθεώνετε και τον Πρίντεζη….

Στο ποδόσφαιρο, εγώ τον  Ολυμπιακό  δεν τον φοβάμαι. Και οι κινήσεις που πρέπει  θα γίνουν και μέχρι να έρθουν και άλλοι παίκτες  η Λουκέρνη δεν με τρομάζει. Ο Ολυμπιακός είμαι, παίκτες έμπειρους έχω. Αυτή η τρομολαγνία για την Λουκέρνη  δεν ταιριάζει σε Γαύρους . Δηλαδή τι παραπάνω έχει από εμάς; Σοβαροί λίγο να είμαστε!

Οσο για τους Facebookades  που μας λένε ότι  δεν θα πάρουν διαρκείας αν ο Ολυμπιακός δεν κάνει μεταγραφές αεροδρομίου, τους λέω ένα πράγμα.. Η ζέστη και  τα μανιτάρια κάνουν κακό στην υγεία. Οποιος θέλει να έρχεςται στο Ναό, όποιος δεν θέλει ας πάει να δει τα έργα στην Αγιά Σοφιά, η να πανηγυρίσει με τους Δωνη ,Νταμπίζα ,Αλαφούζο  για την απόκτηση του Σιφναίου.

YΓ : Ο Ντάρμπισιρ θα το καρφώνει στην Πανάθα ακόμα και σε ματς Βετεράνων.

ΥΓ2 Τι έγινε ρε ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ; Ακόμα να πάρετε τον ΒερνΜΠΛΟΥΜ;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button