ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Ήμασταν πιο σκληροί στην άμυνα»

Στους τομείς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην σπουδαία ανατροπή και την νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας αναφέρθηκε ο Γιώργος Ζαραβίνας. 

 

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού έγραψε .,.. ιστορία πετυχαίνοντας την πιο σημαντική του νίκη στο φεινό πρωτάθλημα μέχρι την … επόμενη απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Μελίνα Μερκούρη», ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Ζαραβίνας, ήταν αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ειδικά από αυτή τη δευτέρου ημιχρόνου.

«Καταρχάς πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου, απέδειξε γιατί οι ήττες που έχει κάνει, πιστεύω ότι έπρεπε να πάρει κάτι παραπάνω από τις ήττες που έχει κάνει καθώς έχει χάσει τέσσερα ματς στο τελευταίο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς δεχθήκαμε 17 γκολ, δεν ακουμπάγαμε ούτε τον εαυτό μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο σιγά σιγά ανεβήκαμε, αποκτήσαμε επαφές, ήμασταν πιο σκληροί στην άμυνα και είναι χαρακτηριστικό η διαφορά των δύο ομάδων, που στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 17 τέρματα ενώ στο δεύτερο μόλις εννέα.

Είναι σχεδόν τα διπλά γκολ. Από εκεί και πέρα με την άμυνά μας που τρέξαμε, βγάλαμε αιφνιδιασμούς, ήμασταν καλύτεροι, βοηθήσαμε και τον τερματοφύλακα και είμαι ευχαριστημένος στο τέλος για την ανατροπή, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κανένα. Ειδικά από ομάδα η οποία έχει δείξει στη διάρκεια του πρωταθλήματος ότι είναι δυνατή.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, συνεχίζουμε, θέλουμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο μέχρι τις διακοπές, όσο το δυνατόν πιο ψηλά και από εκεί και πέρα να ανασυνταχτούμε και να δούμε που βρισκόμαστε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button