ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤ

«Έχουμε το ταλέντο και την εμπειρία»

1581610

Στους τομείς που θα φέρουν την πρόκριση για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού στάθηκε η Ελένη Καπογιάννη.

 

Απόλυτα ευχαριστημένη από την εξαιρετική εμφάνιση και την ευρεία νίκη επί της Μίσκολτς παρουσιάστηκε στις δηλώσεις της η Ελένη Καπογιάννη.

Η προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, επίσης, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ακλόνητη πίστη της για πρόκρισης

«Αυτή η νίκη και η εμφάνιση, οφείλεται στο γεγονός πως κερδίζουμε χρόνο ως ομάδα για να έχουμε αυτοματισμούς και να πειστούμε να παίξουμε καλή άμυνα. Αυτό μας δίνει ενέργεια για την επίθεση. Κάναμε καλή εμφάνιση, όλες οι παίκτριες είναι ετοιμοπόλεμες και έτσι θα συνεχίσουμε, πιστοί στο πλάνο μας», ανέφερε η προπονήτρια του Ολυμπιακού, η οποία στάθηκε και στο ντεμπούτο της Ντονίκα Χόντζις:

«Είναι καλή παίκτρια, αλλά πίσω σε φυσική κατάσταση και κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος για εμάς».

Τέλος, για τον αγώνα με την Κόζιτσε, όπου εκεί θα κριθεί η πρόκριση, η προπονήτρια του Ολυμπιακού κατέληξε. «Είναι ένα γήπεδο κόλαση, ξέρουμε πώς είναι αυτή η έδρα και εμείς από τη μεριά μας πρέπει να κλείσουμε τις ασφάλειες και να μην επηρεαστούμε. Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Έχουμε το ταλέντο και την εμπειρία να αντεπεξέλθουμε και να πάρουμε την πρόκριση».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button