ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμες να γράψουν ιστορία!

Κατάθεση ψυχής είναι πανέτοιμη να κάνει η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στην Τζιρόνα, ώστε να πάρει μία επική πρόκριση (21:30 – EΡΤ WEB TV).

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού ρίχνεται στην μάχη της πρόκρισης απέναντι στην Τζιρόνα (21:30 – EΡT WEB TV).

Οι νταμπλούχες Ελλάδας με σύμμαχο την νίκη τους με πέντε πόντους διαφορά στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη πριν από μία εβδομάδα στο κλειστό της Γλυφάδας (65-60) δείχνουν πιο αποφασισμένες από ποτέ να κάνουν τη δική τους υπέρβαση και να γράψουν ιστορία παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Eurocup. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου τμήματος

Ο Κώστας Μίσσας είδε τις αθλήτριες που έχει στη διάθεσή του να βγάζουν χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμά του και να είναι έτοιμες, για την κομβική «μάχη» με την ισπανική ομάδα στο Pavello Fontajau.

Ο Θρύλος έχει στην κατοχή του το +5 από τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πραγματοποιήσει άλλη μία υπέρβαση στο Eurocup.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Τζιρόνα αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button