REDΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένας 80άρης για τον Θρύλο στο FIFA 18! (pics)

Παραδέξου το φίλε gamer που διαβάζεις αυτό εδώ το άρθρο! Πόσες και πόσες φορές στο πρωτάθλημα που ξεκινούσες με τον Ολυμπιακό στο αγαπημένο σου FIFA δεν αγόραζες τον Κέβιν τη πρώτη ή τη δεύτερη σεζόν; Τώρα πια δεν θα χρειάζεται αφού είναι πια μαζί μας!

O gamer του Redaroume επιστρέφει και πάλι και σας παρουσιάζει τον νέο Ολυμπιακό, άκρως ανανεωμένο όπως φάνηκε με την προσθήκη του Κέβιν Μιραλάς αλλά και την επίσης πολύ χρήσιμη προσθήκη του Εχσάν Χατζισαφί.

Όσοι παίζουν μανιωδώς FIFA, στο άκουσμα της είδησης του Μιραλάς θα τρελάθηκαν… δύο φορές από την χαρά τους. Όχι γιατί απλά θα δώσει άλλο αέρα στην ομάδα αλλά γιατί το δώρο του Προέδρου είναι και δώρο για τον εκάστοτε ερυθρόλευκο FIFA gamer! Ο λόγος; Ο Μιραλάς είναι αυτή τη στιγμή πλέον ο καλύτερος ποδοσφαιριστής σε αξιολόγηση που υπάρχει στο ρόστερ με αξιολόγηση 80!

Ιστορικά να πούμε πως η τελευταία φορά που υπήρξε 80άρης παίκτης στο FIFA για τον Ολυμπιακό ηταν το 2008 με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Οι 79άρηδες από την αρχή ήταν αρκετοί (Βάις, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Νικοπολίδης κ.α.) αλλά 80άρης “καθαρός” είναι ο Κέβιν!

Ας περάσουμε στα… τεχνικά της ιστορίας!

Το Update δεν έχει περάσει ακόμη τον Μιραλάς στον Ολυμπιακό, παρά μόνο τον Χατζισαφί, ο οποίος έχει γενική αξιολόγηση 70. Αυτό όμως που τον “ρίχνει” δεν είναι τα “βασικά” που λέμε αλλά κάποια δευτερευούσης σημασίας στοιχεία. Ο Εχσάν είναι μία εξαιρετική λύση για αριστερά και μπορεί κανείς θαυμάσια να τον εναλλάσει με τον Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πάμε τώρα σε αυτά που ενδιαφέρουν! Αρχικά να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι τον Μιραλάς οι πιο ανυπόμονοι (δηλαδή όλοι!!!) θα πρέπει να τον βάλουν με μεταγραφή μέχρι να βγει το update για να τον απολαύσουν στο online. Ο Κέβιν έχει όπως είπαμε γενική αξιολόγηση 80 και παίζει LM. Μπορεί και εξτρέμ φυσικά και μπορεί και επιθετικός! Τα πάντα μπορεί!

Για να απολαύσουμε όμως τον Μιραλάς πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Το Redaroume έπαθε και… έμαθε και σας δίνει συμβουλές πως να πάρετε το 100% από τον Κέβιν!

Το λάθος: Όπως ήταν αναμενόμενο, το βλέμμα μας ήταν στραμμένο στον Βέλγο με αποτέλεσμα κάποια πράγματα που αξίζει κανείς να κάνει, δεν πρέπει να τα… παρακάνει! Τουτέστιν, συνεχώς τον “ψάχναμε” να μας κάνει την μαγική ενέργεια, την προσποίηση και το πλασέ που “σκοτώνει”. Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι το καταφέραμε αλλά την μία φορά, αφού τουλάχιστον άλλες τέσσερις υπήρξαμε υπέρ του δέοντος… ατομιστές με τον Κέβιν. Τόσο που στο ημίχρονο η κατάστασή του είχε πέσει κάτω από το μισο. Σε φάση που αν είχε στόμα να μιλήσει θα μας έλεγε “ΟΚ ρε μάστορα, δώσε και καμιά πάσα, με ξεθέωσες”!!!

Για να μη συμβεί λοιπόν κάτι τέτοιο, απλά αρκεστείτε να βάλετε τον Κέβιν Μιραλάς στην θέση του έξω αριστερά, αλλά με ένα πιο επιθετικογενές σύστημα από αυτό που έχει και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ όχι με τα “φτερά” να συγκλίνουν προς το “δεκάρι”. Αφήστε τον Κέβιν αριστερά να κάνει ότι θέλει και να μοιράζει το παιχνίδι προς τον Ανσαριφάρντ ή τον Τζούρτζεβιτς. Πιθανότατα θα σας βγάλει 2 με 3 γκολ “πάρε – βάλε” προς τους επιθετικούς ή αν έχετε μία ατομική έμπνευση, άντε και δύο (τρίτη όχι!!!) δοκιμάστε το σήμα κατατεθέν Μιραλάς!

Αν πάλι θέλετε να θυμηθείτε την σεζόν 2010-2011 πετάξτε τον μπροστά! Τα υπόλοιπα θα συμβούν μόνα τους!!! Ταχύτητα έχει, ντρίπλα έχει, τελείωμα έχει, τα πάντα Δόξα το Θεό έχει!

Θυμάστε στυλ;

Προσοχή προσοχή το ξαναλέμε. Mην σας παρασύρει η ανυπομονησία, ο ζήλος, η αγάπη σας και οι ικανότητες του Κέβιν!!! Αν τον “ζορίσετε” και παίζετε πολύ ατομικά με τον Βέλγο, το πιο πιθανό είναι ότι το ματς δεν θα σας “πάει”, θα κουραστεί και θα τον “χάσετε”.

Απολαύστε τον δημιουργώντας παιχνίδι και εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις σας και την φαντασία σας σε δύο – τρεις περιπτώσεις. Το χατ τρικ με ένα μέτριο αντίπαλο το ‘χετε σίγουρο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button