ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έκλεισε» Μέϊφιλντ ο Θρύλος!

Την ένταξη της Αμερικανίδας ακραίας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός το μεσημέρι της Πέμπτης (28/6).

Συνεχίζει ο Ολυμπιακός τον μεταγραφικό του καλπασμό σε όλα τα τμήματα!

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/6) η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ανακοίνωσε την ένταξη της Αμερικανίδας ακραίας Άλισον Μέϊφιλντ, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της τρεμπλούχου ομάδας βόλεϊ γυναικών.

Αναλυτικά

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα ακραία Άλισον Μέιφιλντ η οποία υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Η Mayfield είναι 29 ετών (3/10/1989), έχει ύψος 1,85μ.

Προηγούμενες ομάδες

2008-2011 Kansas (ΗΠΑ)
2012-2013 Clamart (Γαλλία)
2014-2015 Dudingen (Ελβετία)
2015-2016 LP Kangasala (Φινλανδία)
2016-2017 HPK (Φινλανδία)
2017-2018 San Martin (Περού)

Η Μέιφιλντ στις πρώτες της δηλώσεις στο επίσημο site του Ολυμπιακού, olympiacossfp.gr, τόνισε τα εξής:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και την Αθήνα την επόμενη σεζόν, για να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό! Μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για το κλαμπ και για την οργάνωση του. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την πρώην ομάδα μου στο Περού, είμαι ενθουσιασμένη που πηγαίνω σε μια άλλη ομάδα που κέρδισε πολλούς τίτλους την χρονιά που πέρασε με αποκορύφωμα την κατάκτηση του CEV Challenge Cup. Αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία για το κλαμπ και είμαι σίγουρη πως όλοι εκεί αισθάνονται περήφανοι για αυτό και θα θέλουν να υπερασπιστούν αυτό τον τίτλο φέτος.
Νιώθω ευγνώμων που θα έχω αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και δεν σας κρύβω το γεγονός ότι περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η σεζόν. Έχω ακούσει ότι η νέα ομάδα μου έχει φανταστικούς οπαδούς που στους αγώνες δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα… περιμένω κι εγώ με ενθουσιασμό να ζήσω από κοντά αυτή την εμπειρία!»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button