ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρεσε και… δεν άρεσε στον Μπλατ η ομάδα!

Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Basket League πήρε τη νίκη επί του Χολαργού, αλλά η εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησε ικανοποιημένο τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο κόουτς των “ερυθρολεύκων” στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του, ενώ τόνισε πως η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου στην αναμέτρηση με την Χίμκι για την 1η αγωνιστική της EuroLeague παραμένει αμφίβολη.

“Προφανώς παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κάναμε ακριβώς το αντίθετο στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να δώσουμε, όμως, συγχαρητήρια και σ την ομάδα του Χολαργού. Δεν είναι εύκολο να παίζει με την ίδια ομάδα μέσα σε λίγες ημέρες. Ειδικά όταν έχεις νικήσει σχετικά άνετα.  Χάσαμε την συγκέντρωση, ο Χολαργός το εκμεταλλεύτηκε και το πληρώσαμε. Χάσαμε 13 βολές και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη. Το ματς ανήκει πλέον στο παρελθόν και συνεχίζουμε για τα επόμενα“, δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Basket League.

Νωρίτερα ο 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής ρωτήθηκε για το αν ο Κώστας Παπανικολάου (οστικό οίδημα) θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της EuroLeague. “Θα δούμε. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στα ματς των εθνικών ομάδων. Θα δούμε πώς θα είναι τις επόμενες ημέρες. Δεν μπορεί να παίξει, αν πρώτα δεν προπονηθεί με την ομάδα. Φυσικά τον θέλουμε μαζί μας, ενώ και εκείνος θέλει να είναι μαζί μας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button