ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνοιξε λογαριασμό ο Κέβιν!

Το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό πέτυχε ο διεθνής Βέλγος φορ κόντρα στον Πλατανιά κι έγινε ο 16ος παίκτης που βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

 

Το γκολ, που τόσο πολύ καιρό επιζητούσε όσο τίποτε άλλο, ώστε να ξεμπουκώσει», πέτυχε ο Κέβιν Μιραλάς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Ο διεθνής Βέλγος φορ αξιοποίησε στο 35’ το πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος πετυχαίνοντας σ’ εκείνο το χρονικό σημείο το 0-3 για τους «ερυθρόλευκους» και πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα από την ημέρα, όπου επέστρεψε στους πρωταθλητές Ελλάδας

Η προηγούμενη φορά, όπου ο Βέλγος σούπερ σταρ είχε συνδεθεί με τα αντίπαλα δίχτυα σε ματς της Super League φορώντας τα «ερυθρόλευκα» μας βρίσκει στις 18 Απριλίου του 2012 στο εντυπωσιακό 0-4 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής εκείνης της περιόδου .

Μάλιστα, ο Μιραλάς έγινε αισίως ο 16ος παίκτης του Ολυμπιακού, που συνδέεται με τα αντίπαλα δίχτυα στην φετινή Super League. Είχε προηγηθεί στην σημερινή αναμέτρηση των Περιβολίων ο … Αλεξί Ρομαό, ο οποίος στο 14’ με κοντινή προβολή αξιοποιούσε την ασίστ του Κούτρη, με τον Τογκολέζο μεσοαμυντικό να γίνεται ο 15ος «ερυθρόλευκος» σκόρερ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button